HTML

A MOST pillanata BLOG

kísérleti filozófia és minden más. most.

Friss topikok

  • szilda: kiváncsian várom a folytatást:D (2009.10.16. 21:17) Első bejegyzés

Linkblog

"There is thunder in our hearts, baby..."

2009.11.05. 14:23 the_everlast

Placebo ihlette post..furcsa érzések ezek, az éjszaka egy rész ill a mai nap eddig eltelt része e körül forog..holnap Párizs és valahogy mégsem pörget most annyira, inkább a lélekben kavargó dolgokat kellene rendbetenni..

közben megjegyzem tetszik, hogy elmenti amit irtam eddig az admin felület, mert közben 2x lefagyott a netem :D

szóval..olvastam már erről sokat, de furcsa néha átélni, amikor csak úgy egyik percről a másikra nagyon rossz kedved lesz és nem igazán tudod, hogy mitől. igazból okod sincs rá(hiszen happier than ever ugye:)),de mégis van..aztán beugrik egy gyerekkori kép egy emlék egy érzés, ami olyan dühöt vagy érzelem hullámot vált ki belőled, amit ritkán..persze ilyenkör jön az ezó szöveg, hogy öleld át a rossz érzést, blablabla, de akkor is..ezt nem tudom, hogy lehetne jól kezelni :)) ha van ötleted, várom sok szeretettel :)

nem azt akarom mondani, hogy neurotikus vagyok azért (oké neuro-spirit, de akkor is:)), gondolom mindenkivel vannak ilyenek, csak nem publikus, hogy mikor milyen szar történt Veled és miért és hogy szenvedtél vagy érezted magad nagyon kicsinek vagy bánthatónak..mert azért valljuk be, mindenkin az a bazinagy maszk a keménységről és lazaságról és beszólásos természetről és másokon átgyaloglás stb..mindmindmind maszk. hogy ne lássák, hogy tulajdonképpen félünk. mindenki fél. kinyílni, átadni, beleélni, szeretni, szeretve lenni, csak úgy ami jön minden álarc és megjátszás nélkül..ettől félünk..érdekes, hogy ki miért.

Szólj hozzá!

Címkék: filozófia spirit

A bejegyzés trackback címe:

https://amostpillanata.blog.hu/api/trackback/id/tr311502465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása